Wat lees ik nu in de krant!!? Giel gaat naar radio Veronica om daar de ochtendshow te presenteren. Daar ga ik dan in ieder geval niet op afstemmen. Wat was ik blij dat die gozer even van de radio was dan kon je er zelfs niet per ongeluk op terecht komen…… Maar goed…... de paardenlul komt dus nu weer terug…... Nu is veronica toch al niet mijn favoriete zender voor de ochtenduren, die eer was altijd voor radio2 maar met de komst van Gerard Ekdom is dat eigenlijk ook niet meer wat het is geweest. Radio 2 gaat he-le-maal naar de klote ! Hou toch eens op zeg….die huppelkut van Schollaardt nu op de plaats van Rob Stenders is een grote aanfluiting. Ze hebben Radio3 naar de klote geholpen en gaan nu Radio2 naar de klote helpen. Echt zonde hoor..

 Radio is leuk en ik probeer zelf een dagindeling te maken en zapp door de zenders als was het TV…..Het is mijn geluk dat ik op mijn werk een pc tot mijn beschikking heb en meestal alleen op mijn werkplek ben. Dus ik heb makkelijk lullen. Ik werk van 8 tot 16:00 uur en de indeling is momenteel:

  • 8 tot 9 radio538
  • 9 tot 12 radio2
  • 12 tot 14 Veronica
  • 14 tot 16 radio2

 De platenbonanza van stenders was echt geweldig maar met de komst van Schollaardt moet ik iets verzinnen. Wat het gaat worden? We zien wel…...ik kom er op terug.

0
0
0
s2sdefault

You have no rights to post comments