Bitcoin Magazine

Magazine over bitcoin, cryptocurrencies, de blockchain en fintech
 1. Wil je een blockchain maken waar mensen keuzes in kunnen vast leggen, of wil je liever regels zonder menselijke eindverantwoordelijke? Cryptospecialist Pim Piepers geeft daar antwoord op in zijn gloednieuwe column.

  Het bericht Column cryptospecialist Pim Piepers: Blockchain voor de baas? Blockchain is zelf de baas verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 2. Bitcoin Magazine Benelux sprak met Marleen Evertsz, CEO van de aandelenbeurs Nxchange. "We zullen een van de eersten zijn die gereguleerd ICO-tokens aan gaan bieden via crypto-exchanges"

  Het bericht INTERVIEW Marleen Evertsz (CEO Nxchange): “We gaan gereguleerd ICO-tokens via crypto ruilbeurzen aanbieden” (+video!) verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 3. Bladetec, een Britse leverancier van IT-hardware, heeft plannen onthuld voor de bouw van een miningfarm van bitcoin, op drie verschillende locaties in Zuidoost-Engeland.

  Het bericht Bladetec gaat grootste bitcoin miningfarm van het Verenigd Koninkrijk bouwen verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 4. Speciaal voor Bitcoin Magazine Benelux maakt optiehandelaar en cryptotrader Jan-Robert Schutte van CryptoAcademy elke week een analyse van een altcoin. Deze week een uitzondering: de bitcoin, BTC.

  Het bericht VIDEO Jan-Robert Schutte (CryptoAcademy) met zijn Coin van de Week: Bitcoin (BTC) verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 5. Litecoin’s Litepay zou op 26 februari live gaan. Het had het gat kunnen dichten tussen cryptovaluta’s en dagelijkse uitgaven in fiat geld, maar het mocht niet zo zijn.

  Het bericht Litepay voorlopig van de baan wegens creditcardmaatschappijen verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 6. De koersen van cryptovaluta veren sterk op nadat een belangrijk financieel adviesorgaan van de G20 cryptovaluta geen risico vindt voor de wereldeconomie.

  Het bericht Wessel’s marktupdate #7: bitcoin binnen 24 uur van 7.400 dollar naar 8.600 dollar, koersen cryptovaluta weer op stoom na uitspraken Financial Stability Board verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 7. De koers van de bitcoin houdt vrijwel zeker de opwaartse trend vast, voorspelt analist Peter Noppen. Zo niet, dan is een kans op een nieuwe dip zeer reëel.

  Het bericht VIDEO Crypto-specialist Peter Noppen: “Koers bitcoin vrijwel zeker in langere opwaartse trend” verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 8. Bitcoin Magazine Benelux sprak met Mieke de Haas, medeoprichter en CFO van Bitmymoney en bestuurslid van de Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland: "Met de bitcoin heeft de consument een alternatief voor de euro zonder tussenkomst van een bank"

  Het bericht Interview Mieke de Haas, bestuurslid Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland: “Ruilbeurzen voldoen aan nieuwe Europese regelgeving om fraude tegen te gaan” verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 9. De G20-landen buigen zich vanaf vandaag over regulatie van de cryptovalutamarkt, waarbij de toon positief genoemd mag worden. De crypto's zitten in ieder geval weer in de lift.

  Het bericht Update: Cryptovaluta’s niet verboden, G20 regulatie crypto’s op komst verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 10. In navolging van Facebook en Google, gaat ook Twitter reclame rondom cryptovalutahandel en ICO's verbieden.

  Het bericht Ook Twitter weert reclame voor cryptovaluta en ICO’s verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 11. Het aantal Aziatische bitcoinbeleggers groeit gestaag. Nu ook bokser Manny Pacquiao die in een crypto start-up investeert.

  Het bericht Indonesische bitcoinbeleggers overtreft aantal reguliere beleggers eind 2018 verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 12. Cryptofonds Combicoin is weer opengesteld voor klanten, nadat het begin januari dit jaar uit de lucht werd gehaald.

  Het bericht Cryptofonds CombiCoin weer open na tijdelijke stop verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 13. Een versie van het Lightning-netwerk, dat betalingen in bitcoin snel, goedkoop en schaalbaar moet maken, ging gisteren live. Onder meer Twitter CEO Jack Dorsey investeerde.

  Het bericht Softwareversie van Lightning-netwerk gaat live verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 14. De invloedrijke vlogger Coinmastery is enthousiast over een aantal altcoins: OmiseGo, Litecoin en Monero.

  Het bericht VIDEO Vlogger Coin Mastery ‘shillt’ een aantal altcoins. Dit zijn ze: OmisoGo, Litecoin en Monero verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 15. Vanaf deze week starten twee Nederlandse tandheelkundige klinieken, Clinident en Tridental Mouthware, met de implementatie van de Dentacoin tools en accepteren ze haar cryptomunt DCN als betaalmiddel.

  Het bericht Ook Nederlandse tandheelkundige praktijken accepteren cryptomunt voor de tandheelkundige industrie (Advertorial) verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 16. Terwijl Google’s advertentieban de cryptomarkt flink lager zet buigen overheden zich over de mogelijkheid tot het implementeren van wetgeving omtrent cryptovaluta’s en ICO’s.

  Het bericht Google’s advertentieban op crypto’s zorgt voor FUD verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 17. De prijs van het platform NEM (XEM) is het afgelopen etmaal met 23 procent gestegen. Daarmee is de cryptomunten een van de weinige stijgers van dit moment.

  Het bericht Cryptomunt NEM (XEM) schiet omhoog door compensatie ruilbeurs Coincheck verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 18. Na Facebook doet ook Google advertenties van aanbieders van cryptovaluta als bitcoin in de ban.

  Het bericht Ook Google stopt met reclame voor cryptomunten verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 19. RTLZ kwam gisteren alweer met de derde aflevering van De Grote Cryptoshow. Met ditmaal de blockchain als belangrijkste onderwerp.

  Het bericht Aflevering 3 van De Grote Cryptoshow – Inside Blockchain verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 20. Madelon Vos, bekend als cryptovaluta-analiste bij beurssite IEX, is een eigen Youtube-kanaal gestart, Misss Bitcoin. Bekijk bij BM de eerste aflevering.

  Het bericht Cryptospecialist Madelon Vos start eigen Youtube-kanaal Misss Bitcoin verscheen eerst op Bitcoin Magazine.