Bitcoin Magazine

 1. Cryptobrains - Vitalik Buterin is een Russisch-Canadese schrijver en programmeur maar vooral bekend als de brein achter Ethereum.

  Het bericht Cryptobrains: Vitalik Buterin is meer dan alleen het genie achter Ethereum verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 2. Crypto update - Bitcoin (BTC) beweegt voornamelijk zijwaarts en het 4.000 dollarniveau lijkt een onneembare horde.

  Het bericht Crypto update – “Bitcoin hikt tegen 4.000 dollarniveau aan” verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 3. Bankieren is altijd aan vernieuwing onderhevig, maar hoe gaat de oudste sector ter wereld reageren op bitcoin en crypto?

  Het bericht Hoe ziet de bank van de toekomst eruit na bitcoin? verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 4. Deze week is Qtum (QTUM) Altcoin van de Week. Een koersdoel van 3,30 dollar is volgens cryptotrader Jan Robert Schutte goed mogelijk.

  Het bericht Crypto alert – Altcoin van de Week: “Koersdoel van 3,30 dollar voor QTUM” verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 5. Emurgo, de commerciële afdeling van het Cardano-project, wilt in India een blockchain academy lanceren om 2.500 blockchain ontwikkelaars te trainen en op te leiden. Emurgo klaar om 2.500 Blockchain-ontwikkelaars te werven Volgens het bedrijf is het van plan om dit jaar met ongeveer 200 instellingen in India samen te werken. Ook...

  Het bericht Cardano’s tak Emurgo lanceert blockchain academy verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 6. Crypto update - Bitcoin (BTC) noteert een plusje van 0,4% met een koers van 3.970 dollar. IBM-cryptobaas Jesse Lund shillt bitcoin.

  Het bericht Crypto update – Bitcoin koers zijwaarts, IBM-cryptobaas shillt bitcoin verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 7. In deze aflevering behandelt Fomoflash: Galaxy S10 met cryptocurrency ondersteuning & Facebook overweegt Crypto?

  Het bericht Fomo Flash – Galaxy S10 ondersteunt crypto, Facebook overweegt crypto? verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 8. Crypto alert - Ethereum ontwikkelaar en Constantinople upgrade coördinator Afri Schoedon stapt op wegens cyber-pesten.

  Het bericht Crypto alert – Top programmeur Ethereum stapt op wegens cyberpesten verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 9. Crypto update - De koers van bitcoin (BTC) is bij 4.000 dollargrens hard afgewezen. De markt lijkt zich op te maken voor een koerscorrectie.

  Het bericht Crypto update – “Bitcoin maakt zich op voor koerscorrectie” verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 10. Vitalik Buterin doet een boekje open over zijn crypto bezit. In zijn portfolio zit o.a. Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash, ZCash en ook Maker.

  Het bericht Vitalik Buterin bezit minstens 50 miljoen dollar aan Ethereum, Maker favoriet verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 11. Mark Zuckerberg, CEO en oprichter van Facebook, wil mogelijk gebruik maken van blockchain-technologie. Hij ziet mogelijkheden voor het autoriseren van gegevens, zoals logins en accountvalidatie. Dit heeft hij bekend gemaakt in een interview met professor Jonathan Zittrain van Harvard Law op 20 februari. In het interview herhaalde Zuckerberg zijn januari-belofte...

  Het bericht Facebook dichterbij met gebruik blockchaintechnologie dan gedacht? verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 12. Winactie Bitladon! Sinds vandaag is Wabi te koop bij Bitcoin Meester en om dit te promoten is er een mooie win actie bij gedaan! De 1e, 10e, 25e en 50e Bitladon klant die WABI koopt, ontvangt een exclusieve hoodie! Voor liefhebbers van een t-shirt is er ook een supermooi t-shirt. Wabi /...

  Het bericht Tael (wabi) nu te koop bij Bitcoin Meester met een WIN actie! verscheen eerst op Bitcoin Magazine.