Bitcoin Magazine

 1. Bitcoin is in sommige delen van de wereld al beter als 'store of value' of oppotmiddel dan de lokale valuta. Dit is het geval in Argentinië.

  Het bericht Bitcoin (BTC) op hoogtepunt van $20.000 betere investering dan Argentijnse peso verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 2. Crypto alert - Er is gerommel gaande bij de cryptobeurs Cobinhood. Op social media regent het speculaties dat het bedrijf failliet is.

  Het bericht Gerommel bij cryptobeurs Cobinhood, koers cryptomunt COB daalt 50% verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 3. Het mysterie rond Cryptopia duurt voort. De cryptobeurs uit Nieuw-Zeeland doorloopt nu een liquidatieproces. De curatoren fileren het bedrijf en bekijken welke activa nog wat opbrengt voor schuldeisers zoals de fiscus. Opmerkelijk: een hoeveelheid aan 30.789 ethereum (ETH) is overgemaakt naar een onbekend wallet adres. Het gerucht gaat dat het hier...

  Het bericht Opmerkelijk: $7,7 miljoen aan ethereum (ETH) van Cryptopia naar Huobi verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 4. In 2020 vindt de eerstvolgende bitcoin halving plaats waarmee de inflatie met 50% afneemt. Ondertussen is 60% van alle BTC al in handen van lange termijn HODLers.

  Het bericht Bitcoin ‘halving’ is over één jaar, terwijl HODLers nu al 60% van alle bitcoin bezitten verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 5. Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe...

  Het bericht Bitcoin ETF uitgesteld | Scam alert | Bevestiging bullmarkt BitMEX verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 6. Kraken is vandaag een aandelenuitgifte gestart om vers kapitaal aan te trekken. In totaal wil de cryptobeurs uit Silicon Valley €9,1 miljoen ophalen met de uitgifte. Investeerders kunnen ook in bitcoin (BTC) of ether (ETH) de aandelen kopen. De verkoop is ook opengesteld voor investeerders uit Europa. Op moment van...

  Het bericht Cryptobeurs Kraken wil ruim €9 miljoen met aandelenuitgifte ophalen verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 7. Update 21.00 uur – Het besluit over een bitcoin exchange fund (ETF) is opnieuw uitgesteld door de Securities and Exchange Commission (SEC). Maandagavond publiceert de Amerikaanse waakhond een nieuw document (PDF), waarin de regelgever het publiek uitnodigt om commentaar te leveren op de aanvraag. De toezichthouder heeft met 25 commentaren te...

  Het bericht Bitcoin ETF uitgesteld tot 19 augustus, koerseffect blijft uit verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 8. Bitcoin (BTC) is schaars, slechts 21 miljoen zullen er ook beschikbaar komen. 732.000 adressen bezitten een bitcoin of meer.

  Het bericht Bitcoin (BTC) prijs op $7.815, slechts 732.000 adressen hebben meer dan 1 BTC verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 9. Het Nederlandse cryptofonds Maven 11 Capital heeft een onbekend belang genomen in de blockchain startup Bloxroute Labs. Dit Amerikaanse bedrijf komt met een oplossing waarmee de informatieoverdracht tussen miners sneller verloopt. Bijzonder is dat het onderliggende blockchainprotocol níet verandert. Mogelijk is het een sleutel om publieke blockchains zoals bitcoin (BTC) en...

  Het bericht Nederlands cryptofonds investeert in blockchain ‘optimizer’ BloXroute (+interview) verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 10. Het herstel van bitcoin (BTC) na de flashcrash van afgelopen vrijdag gaat zo voorspoedig dat de bullmrkt een feit is. Was getekend, Arthur Hayes ceo en oprichter van BitMEX. Het is de cryptobeurs bij uitstek waarbij handelaren speculeren op de bitcoin koers met een ‘long’ – of ‘short-order’. In een...

  Het bericht ‘Bitcoin’s snelle herstel bevestiging bullmarkt’, aldus Arthur Hayes (ceo BitMEX) verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 11. Steeds vaker zien we sport en sportlegendes verwikkeld raken in de crypto scene. Van de beroemde bokser Mayweather tot voetbal icoon Messi.

  Het bericht 11 voorbeelden van bitcoin (BTC) en andere cryptomunten in de sport en showbizz verscheen eerst op Bitcoin Magazine.

 12. Met behulp van een handige bot kun je aan de slag met bitcoin en litecoin via WhatsApp. Een enkel bericht is genoeg om te starten.

  Het bericht Bitcoin (BTC) en Litecoin (LTC) versturen via WhatsApp? Dat kan! verscheen eerst op Bitcoin Magazine.