Over sport9.nl

Sport9.nl is ontstaan als een hobby project. Eigenlijk is de naam sport9 gekozen om een website over sport te realiseren…. Nu ik onlangs ben gegrepen het Crypto Virus is het hele plan “sport” van de baan en gebruik ik het hosting pakket en domein voor mijn nieuwe hobby Traden in CryptoCoins.

Na mijn deelname aan de online clinic “handelen-met-bitcoins-en-altcoins” van CryptoCoinersNL ben ik enthousiast begonnen aan het zogenaamde “sph” traden. Sph traden is een strategie ontwikkeld door Roelf Sluman, een strategie die mits je hem onder de knie hebt vrijwel risicoloos laat handelen in altcoins. Gezien mijn traders logboek ben ik er al van overtuigd dat het werkt…….. maar het vinden van dergelijke sph punten valt in de huidige markt (Maart 2018) niet mee… en met mij is er inmiddels een hele grote groep mensen die er net zo over denkt……. Nu zijn er verschillende initiatieven genomen om sph punten met elkaar te delen een: Telegram Groep(en) een Slack Groep een website en een Facebook Groep.

Waarom dan ook nog deze website zal je je afvragen!?

Een website bouwen en uitbouwen vindt ik gewoon leuk om te doen…..Natuurlijk ook voor het delen van sph punten….. maar tevens dwingt deze website mij er min of meer toe om meer kennis  te vergaren over Crypto en Traden..….Het houdt me bij de les!

Iedereen kan er voor kiezen om deze website links te laten liggen en dat is natuurlijk prima. Maar vindt je het wel een leuk initiatief? Dan ben je van harte welkom om mee te doen op het sport9 forum en laten we dan samen proberen succesvol te worden. Veel succes allemaal met of zonder sport9.nl !