Een eerste aankoop van Bitcoin of eventueel een andere coin kan wat vraagtekens oproepen. Maar moeilijk is het zeker niet!

Een uitgebreide handleiding met screenshots van alle handelingen hebben we hier voor u, maar ik verwacht dat die niet nodig is.

En een kleine voorbereiding voordat u overgaat tot het kopen van bijvoorbeeld Bitcoin is best wel handig. Zoals het aanmaken van een account op een exchange of een account voor een (hot)wallet. U moet immers wel een adres hebben waar de aankoop naar toe kan worden gestuurd.

En hou er a.u.b. rekening mee dat btcdirect.eu u om een geldige legitimatie gaat vragen.

“Wij streven ernaar om het aan- en verkopen van cryptocurrencies zo eenvoudig mogelijk te maken, niet om anoniem handelen mogelijk te maken. Het kan bijvoorbeeld voor criminelen aantrekkelijk zijn om met gehackte bankrekeningen bitcoins te kopen. Om misbruik van ons platform te voorkomen zien wij ons genoodzaakt om onze gebruikers zich te legitimeren voordat zij kunnen beginnen met het handelen in crypto’s.”

Verder is een smartphone handig en een geldig e-mail adres een vereiste. Klik hier om naar de site van btcdirect te gaan !

Succes.