Bull

Van Harte welkom bij sport9.nl. Een website/Forum voor CryptoCoiners en dan….. let wel ! voor CryptoCoiners Trading. Als je niet weet wat een “sph” of “sph trading” is? Is hier een link naar de officiële website cryptocoiners.nl via deze website kan je alle informatie vinden die je nodig hebt om te weten waar we het hier over hebben. Natuurlijk ben je hier van harte welkom…. ook als je de clinic “handelen met bitcoin en altcoins” niet hebt gevolgd. Maar niemand zal zich geroepen moeten voelen om uit te leggen wat sph trading is.

Ook handig om te weten….is dat de meeste cryptocoiners die deze website bezoeken absolute beginners zijn in het handelen op de cryptomarkt, dus ben je een ervaren handelaar dan vraag ik me ook af of je je hier thuis zal voelen? Natuurlijk ben je van harte welkom…….want zeer waarschijnlijk kunnen we dan nog wel het 1 en ander van je leren.

Een poll in de facebook groep wees uit dat er eigenlijk geen behoefte was aan een website/forum. Toch ben ik met veel plezier begonnen. Alle initiatieven die al zijn genomen vindt ik geweldig en neem aan de meeste zelf ook deel. Ik haal daar heel veel informatie uit maar voor mezelf vindt ik het fijn om alles op een rijtje te zetten. Nu kan ik dat voor mezelf heel goed doen zonder mensen ermee lastig te vallen maar ik kan het ook delen met iedereen en hopen dat we er samen iets van kunnen maken!? Voor het laatste heb ik gekozen en je bent dus van harte welkom. Zie je het niet zitten dan surf je vrolijk verder.

Niet alles op deze site zal perfect werken ik probeer alles zo snel als mogelijk voor elkaar te krijgen maar bugs zullen er nog wel even in blijven zitten. Er is in de smalltalk sectie een forum voor verzoekjes tips , verbeteringen en dergelijke als u daar ook de foutjes en mankementen wilt vermelden dan ben ik u zeer dankbaar.

Allemaal succes met traden en misschien spreken we elkaar op het forum. Gertjan