test

Wat een toestand.

Waar ben ik aan begonnen?! Het idee opgevat om sport9.nl een nieuw leven in te blazen. Maar wat een gekloot met het cms systeem als je er even bent uit geweest. Het is een hele stap van versie 1.5 naar 3.7 maar vooralsnog gaat het goed en ik moet er gewoon weer even inkomen denk ik. 

Waarom en waarvoor in hemelsnaam?

Ja dat is een goeie...... sport9 ooit begonnen omdat ik dacht dat ik het leuker en makkelijker kon maken dan livetv.ru of rojadirecta......echt.... wat een tijd ging daar in zitten zeg.....En uiteindelijk draaide het allemaal op niets uit. Nu begin ik weer opnieuw maar ditmaal wil ik gewoon dingen kwijt. Wie het gaat lezen en of volgen interesseert me ook niet...... ik heb gewoon de behoefte om soms mijn hart te luchten.....lekker te schelden en te schoppen tegen alle dingen die ik raaarrrrrrr idioot of walgelijk vindt. Verder zal het gaan over, Netflix, Voetbal, Radio, TV, Internet, recepten, websijtje bouwen, joomla,.......uhhhh foto's van .....uhhh vanalles en nog wat......youtube

Oké ja kut.

Voorlopig heb ik wel even wat tijd nodig om de website helemaal naar mijn zin te maken maar ga er ook niet geheimzinnig over doen door alles offline te maken en dan......Nee alle progressie is vanaf nu te volgen op www.sport9.nl yeahhhhhh !

Welkom

0
0
0
s2sdefault

You have no rights to post comments